Каталог на интериорни и входни врати

Голямо разнообразие от модели на интериорни врати на отлични цени от София до Бургас!

Нашите врати позволяват широко прилагане на дизайнерски идеи. Почти всеки модел ние можем да направим според Вашето желание плътен или със стъкло. Стандартните, включени в цената стъкла са тип скрийн, крезет и делта 2. Обаче всичко, което можете да измислите…. почти всичко, можем да направим и със стъкло. Няма невъзможни неща. Ако намерете в интернет някакъв хубав дизайн или ако измислите нещо особено – една неповторима врата за Вашата къща – ние можем да го направим. Врати само за Вас, само за Вашия дом! Посетете Изложба на нашите интериорни врати  в София, бул. Цар Борис III, 173

От 01.07.2015 всички модели на интериорни врати са с естествен фурнир от дъб без промяна в цената!

Интериорни врати със стъкло и плътни врати

Всеки модел от каталог ние можем да направим като ПЛЪЗГАЩА ВРАТА без оскъпяване!!!

фурнирована врата

Интериорна фурнирована врата модел с естествен фурнир от дъб или бук, Лакиране в цвят по избор. Цената се включва: крило с размери от 60 до 80 см широко и до 2 м високо, каса до 10 см, уплътнители за меко затваряне, первази.

на промоционална цена 350 лв* за комплект!

фурнирована врата

Интериорна фурнирована врата модел с естествен фурнир от дъб или бук, Лакиране в цвят по избор. Цената се включва: крило с размери от 60 до 80 см широко и до 2 м високо, каса до 10 см, уплътнители за меко затваряне, первази.

на промоционална цена 400 лв* за комплект!

* в цената не са включени доставка, монтаж и обков.

Интериорна врата Модел АНТИК

Интериорни врати, модел АНТИКТип на интериорна врата с универсален дизайн. Прекрасно се вписва във всеки интериор, а възможността на комбиниране на стъклени и плътни части на вратата прави всяко едно решение уникално. Моделът е подходящ както за интериор в традиционен стил, така и за модерни вариации.

На цена 420 лв за комплект с каса

На цена 420 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата Модел ЛИБРА

Интериорни врати, модел ЛИБРАМоделът е с графичен формат. Достатъчната площ на остъкляването по Ваше желание може да се превърне в платно на картина — всяка Ваша рисунка може да бъде нанесена върху стъклото чрез пясъчноструен апарат! И да бъде призната за произведение на изкуството! При все това, с традиционното матово стъкло интериорна вратата също изглежда превъзходно.

На цена 360 лв за комплект с каса

На цена 360 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата ЛИБРА ПЛ

Изчистени линии. Интериорна врата с уникална визия за всеки фурнирована вратаинтериор, интериорна  врата за всеки дом в София. Лаконични линии на вратата са създават идеален компромис за всеки,  най-претенциозен собственик. Вратата е без стъкло, и ще стане идеална, като врата за баня, туалетна, спалня.

Състои се от масивен снаден дървен плот и многослойно лепена рамка. Лакирането с немски лакове и специалната обработка осигуряват невероятна устойчивост на модела към най-тежки условия.

На цена 460 лв за комплект с каса

На цена 460 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата Модел ВЕГА

Интериорни врати, модел ВЕГАЕдин от най-красивите ни модели на вътрешни врати. Уникален модел, съчетаващ масивен щит със заоблен ръб и стъкло. Хармоничните форми позволяват вратата да се впише в съвременния интериор и да го превърне в нещо неповторимо, задоволявайки и най-изтънчените вкусове.

На цена 430 лв за комплект с каса

На цена 430 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата модел КАЛИФОРНИЯ

плъзгащи вратиМодел с хай-тек визия. Идеална интериорна врата за всеки модерен дом с изчистини линии. Има възможност на вкаране на led лампи във самото крило и през това постигане на абсолютно космическа визия на вашия уникален дом.

На цена 420 лв за комплект с каса

На цена 420 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Входна врата модел СОЛО ПЛ

Моделът е с класически изглед. В сравнение с обикновените, нашите врати са сто пъти по-здрави, по-издръжливи, без гнили и падащи чепове и без пукнатини.

фурнирована вратафурнирована врата солоИдеално гладки, без шарки. Всички входни врати са обработени срещу гъбички и мухъл и оцветени с немски лакове и допълнително лакирани със специални лакове за по-висока издръжливост на външните условия и на удари.

УНИКАЛНО съчетание на ниска цена и перфектно качество, което може да подчертае високия статус и превъзходния вкус на собственика!

На цена 470 лв за комплект с каса

На цена 470 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


врата Модел КЛАСИК

Интериорни врати, модел КЛАСИКЕдин от най-популярните модели, с невероятен изглед. Вписва се прекрасно във всеки интериор, а достатъчната площ на остъкляването прави възможно нанасянето на орнаменти върху стъклото, което би предало атрактивност според вкуса на собственика.

На цена 390 лв за комплект с каса

На цена 390 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


врата Модел КЛАСИК ПЛ

входна врата КЛАСИК ПЛМоделът е разработен като плътна врата. Състои се от масивни снадени плотове и многослойно лепена рамка, подсилена с метални винтове за изключителна издръжливост. Лакирането с немски лакове и специалната обработка осигуряват невероятна устойчивост на модела към външните условия.

На цена 470 лв за комплект с каса

На цена 470 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата Модел РИО

интериорна врата, модел РИОКласически модел, подчертаващ общия интериор на дома. Прекрасно допълнение могат да бъдат инкрустациите върху стъклото или пясъчноструйните орнаменти. Вратата е аналогична на модел ВЕГА, но с по-малко участие на стъклената част. Може така също да стане и плътна врата.

На цена 430 лв за комплект с каса

На цена 430 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Голямо разнообразие на модел СОЛО

solo2+1Универсален модел на интериорна врата, прекрасно допълващ всеки интериор.

Симетричното разположение на частите на врата не е задължително — по Ваше желание дизайнът може да бъде променен. Интериорните врати СОЛО се произвеждат със стъкло, плътни,  с различни варианти на дизайна — няма невъзможни неща!

На цена 400 лв за комплект с каса

На цена 400 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Интериорна врата модел СОФИЯ

Интериорна врата, модел СОФИЯМодел на интериорна врата с комбиниране на масивен снаден плот и стъкло. Препоръчва се за широки преходи. Благодарение на вертикалното композиране, зрително преходът може да бъде стеснен значително и да създаде усещането за изисканост и стил.

На цена 395 лв за комплект с каса

На цена 395 лв за комплект с плъзгащ механизъм

Виж повече


Ако желаете, почти всеки модел ние можем да направим с плътно крило. Плътната врата  също е изработена от масивно дърво – без некачествени материали. И в крайна сметка, Вие можете да получите и входна вратас невероятен дизайн, и интериорни врати със същата визия. Производство на интериорни врати се намира в Бургас – ние даваме пълна гаранцията за качество! Широка гама на нашите врати е представена в нашия магазин на интериорни и входни врати в София.

Всеки комплект с каса на нашите врати включва:

КРИЛО със стъкло тип скрийн, крезет или делта 2 или плътно крило,
КАСА на врата от 7 до 12 см, ПЕРВАЗИ от 2 страни,
УПЛЪТНИТЕЛИ за меко затваряне.

Всеки комплект с плъзгащ механизъм на нашите врати включва:

КРИЛО със стъкло тип скрийн, крезет или делта 2 или плътно крило,
Релса и механизъм за плъзгане, декоративна кутия за скриване на релса и механизъм,
УПЛЪТНИТЕЛИ за меко затваряне.

Допълнително се заплащат:
стъкло с пясъкоструйна обработка — зависи от сложността,
типа стъкло, различен от скрийн, крезет или делта 2;
каса до 20 см + 35 лв., каса до 30 см + 65 лв.;
брава — по избор.

За плъзгащи се врати допълнително се заплащат преобличане на отвор, с первази или без тях. Цената се зависи от размери на отвора.

Стандартни стъкла:

 

Палитра на лакове:

Лак за интериорни врати

палитра лакове за интериорни врати

Крилото може да бъде с фалц с незначително оскъпяване от 20 лв. или без фалц. Ние лакираме нашите врати само с качествени немски лакове. Всички части са произведени по специална технология, която гарантира изключителна издръжливост. Освен това можете да изберете цвят за вашата интериорна врата — от безцветно или бяло до тъмно венге или червена череша. Също така можете допълнително да си изберете различни брави, които не са включени в комплекта, и да се поставят по Ваше желание.

technologyModDveriКонструкция на фурнирована врата се представлява: масивни трислойно лепени детайли, с залепени стабилизиращи плочи от МДФ, и фурнировани отгоре с естествен фурнир. Табли на фурнировани врати са изцяло от масивна фурнирована МДФ- плоча.

Доставката и монтажът не влизат в цената на комплекта.

Подробна информация за доставката и монтажа можете да получите в нашия офис в София, бул. Цар Борис III, 173 тел. 0879260985, или в Бургас, м.с. Върли Бряг, тел 0879260986 или на сайта

ГАРАНЦИЯ – натисни тук