Портални врати

Врати за всеки вариант, за всяко жилище

Портални врати — един от популярните варианти за преустройство на жилището. портална вратаАко има необходимост от врата в преградна стена, обаче мястото е тясно или изграждането на стената е извън обхвата на Вашата идея за преустройство — моля, обърнете Вашето внимание към порталните врати в нашия каталог.

портални врати

Отворът във всекидневни е твърде широк. И няма смисъл да го стесняваме — има вариант за двойна врата. Ако решите — вариантът с плъзгащи врати за по-тесни отвори или за интериор в японски стил е идеалният отговор.

 Плъзгащи вратиплъзгаща се система

Ако Ви липсва място в коридора, но  желаете класически интериор – порталните врати са Вашият избор. Всеки модел от нашия каталог ние можем да превърнем в портална врата, така че естетическото Ви чувство да може да бъде напълно задоволено.

 Отворът е твърде висок за една врата, и освен това е тесен за изграждане на преградна стена — ние имаме решение! Тази портална врата е отделила входно антре от стаи. Височина на отвора — 250 см. Широчина — 90 см. Без къртене, без изграждане на преградни стени и фактически без стесняване на прохода. Елегантно и достойно решение за всяко жилище.

портална вратаЗа нас няма невъзможни неща. Само Вие, Вашите идеи и нашите знания и опит. И Вашият дом ще стане уютен и неповторим райски кът за цялото семейство с нашите интериорни и входни врати.портална врата

За повече информация, моля, обадете се на тел. 0879260985 или 0879260986!