Плътни врати

входни вратиПлътните врати са произведени по технология, гарантираща стабилност на конструкцията, подсилени с метални винтове, обработени по най-високия стандарт на качество. Стандартните врати от дърво, произведени от обикновени дърводелци, са направени от дъски, без слепване, без изрязване на дефектите, без шлайфиране. Ние изработваме входни и интериорни врати по друг начин – по-добър ипо-сигурен.

Нашите плътни врати са произведени от лепени по дължина и ширина ламели с изрязани дефекти на дървото (чепове, пукнатини и т.н.). Със слепването на отделните ламели със сечение 4*4 см се дава пълна гаранция срещу деформация на входната врата. Всички плътни врати са обработени срещу мухъл и гъбички, със специално покритие, издръжливо на слънчева светлина, валежи и сняг. Шлайфирането на нашите врати също е идеално гладко.

Плътните врати са без стъкло, обаче, ако желаете, можем да Ви предложим и с двуслойни стъклопакети с дебелина до 20 мм със стъкло с различен  цвят и фактура.

Като плътни врати ние предлагаме моделите КЛАСИК ПЛ и СОЛО ПЛ, а също и всеки модел от нашия каталог на интериорни врати.